Over ons.

Wij zijn Empaction

Empaction bestaat uit gedreven professionals; vrouwen, mannen, junioren en senioren. Samen werken we aan aansprekende projecten als het gaat om bereikbaarheid en leefbaarheid van steden, gebieden en locaties. Zowel in Nederland als België.

Samenwerken betekent voor ons ook samen plezier en succes hebben. Onderling en met onze opdrachtgevers. Want wij zijn er ook van overtuigd dat je in prettige werkomgevingen de beste prestaties bereikt. In combinatie met onze gedrevenheid zijn we in staat om zelfs de meest uitdagende vraagstukken om te zetten in tastbare resultaten.

Ons kantoor is gevestigd in het voormalig gemeentehuis van Stratum; een prachtige stijlvolle werkomgeving in hartje Eindhoven.


Onze kernwaarden

Vakmanschap

Innovatief

Sympathiek

Onze medewerkers hebben verschillende achtergronden, met ieder hun eigen, vaak vergaande expertisse. Ons vak leer je niet alleen uit boeken, maar vereist jarenlange ervaring en de frisse inbreng van verschillende disciplines. Die hebben we dan ook in huis. Het maakt ons inzetbaar op elk niveau binnen een organisatie. Van beleid tot uitvoering. In onze aanpak besteden we veel aandacht aan verschillende belangen.

Bij ons staat innovatie voor anders durven denken, andere keuzes maken en nieuwe wegen inslaan. We gaan altijd voor de beste oplossing die tegemoetkomt aan verschillende invalshoeken en we schromen niet om heilige huisjes omver te werpen als dat nodig is. Dat kan ook in een cultuur waar alles gevraagd en gezegd mag worden. We zijn leergierig, oprecht nieuwsgierig en volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. Nieuw opgedane kennis delen we met elkaar en onze opdrachtgevers. 

Bij Empaction hebben we plezier in ons werk en dat stralen we ook uit. We hebben een open houding en voegen ons makkelijk in een andere organisatie. Als er een probleem is, gaan we daar ontspannen mee om. Linksom of rechtsom, we lossen het op! Dat schept onderling vertrouwen en creëert een band. We helpen elkaar en onze opdrachtgevers, gevraagd of ongevraagd. Want als het iets toevoegt, dan doen we het gewoon. 
 

 

 

 

Onze parkeerprofessionals.

b.van.hussen@empaction.nl Bart van Hussen's LinkedIn
p.van.loon@empaction.nl Paul van Loon's LinkedIn
m.de.jong@empaction.nl Marco de Jong's LinkedIn
d.moorees@empaction.nl Dirk Moorees's LinkedIn
f.van.dorresteijn@empaction.nl Floor van Dorresteijn's LinkedIn
k.van.der.kraan@empaction.nl Kay van der Kraan's LinkedIn
k.soederhuizen@empaction.nl Kees Soederhuizen's LinkedIn
m.pijnenburg@empaction.nl Manoux Pijnenburg's LinkedIn
m.pluijm@empaction.nl Monique Pluijm's LinkedIn
p.tinselboer@empaction.nl Peter Tinselboer's LinkedIn
r.werkhoven@empaction.nl Rob Werkhoven's LinkedIn
r.meijs@empaction.nl Roel Meijs's LinkedIn
r.kuijpers@empaction.nl Rogier Kuijpers's LinkedIn
r.toma@empaction.nl Ron Toma's LinkedIn
r.matthijssen@empaction.nl Roy Matthijssen's LinkedIn
s.dommeck@empaction.nl Sebastiaan Dommeck's LinkedIn
n.weterings@empaction.nl Niels Weterings's LinkedIn