Skip to main content

Werkwijze in verband met coronavirus

Door de maatregelen tegen een snelle verspreiding van het coronavirus zijn we tijdelijk niet fysiek aanwezig op de kantoren van onze opdrachtgevers. Omdat een volle bezetting op ons eigen kantoor ook niet wenselijk is, werken we veel vanuit thuis. Dankzij de moderne technieken blijven we met elkaar in contact, maken we de verbinding en ontrafelen we nog steeds vraagstukken.

Het is een wat ongemakkelijke situatie waar we mee te dealen hebben. Het vraagt om flexibiliteit van ons allemaal. Gelukkig houden we wel van een uitdaging! En nu er meer ruimte komt in onze agenda’s, komt er ook ruimte vrij voor creatieve oplossingen. De komende weken willen we vooral inspireren en verbinden via onze website en social media kanalen.

Zorg goed voor uzelf en wees lief en zorgzaam voor elkaar! Blijf gezond! Hopelijk zien we elkaar snel weer!

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.