Skip to main content

Lees hier de drie belangrijkste dingen!

Het einde van je studie is in zicht. Nog even een paar maanden vastbijten in een afstudeeropdracht en dan ben je klaar voor het echte werk. Maar hoe kom je aan die ene gave afstudeeropdracht? Het paradepaartje waarmee je straks de arbeidsmarkt op gaat en indruk maakt op je potentiële werkgevers?

Wat heb jij als afstudeerder een bedrijf bieden? Genoeg! Lees in deze blog met welke drie eigenschappen jij in no time die afstudeeropdracht binnensleept:

1.    Frisse blik

Je hebt een frisse blik. Als je nieuw ergens binnenkomt, heb je meteen allerlei vragen. En je bent niet bang om ze te stellen. De beste vraag: ‘Waarom doen jullie dat zo?’ En dan komen bedrijven niet weg met een antwoord als ‘omdat we het al jaren zo doen’. Wat voor een bedrijf heel logisch en vanzelfsprekend is, is voor jou misschien onlogisch, of je vindt het inefficiënt. Dat kan anders of beter en daarom kom je met verbetervoorstellen. Jij bent voor de organisatie een eye opener en daar worden ze heel blij van!

2.    Supergemotiveerd

Je ben supergemotiveerd. Deze afstudeeropdracht wordt je paradepaardje. Hiermee ga je straks de arbeidsmarkt op. Je eerste referentie moet meteen een goede zijn, dus je wil jezelf graag bewijzen. En last but not least, je hebt een deadline. Je hebt een positieve uitstraling op de andere medewerkers én op klanten. Dat hebben veel bedrijven echt nodig!

3.    Snelle leerling

Je leert snel. Je bent in staat om snel nieuwe vaardigheden aan te leren. Je afstudeerstage is de voorbereiding op je eerste echte baan. Omdat je nog niet eerder ergens heb gewerkt, sta je open voor allerlei manieren van werken. Kortom, je bent flexibel en ook daar houden bedrijven van!

Zo, met deze drie tips heb jij die geweldige afstudeeropdracht binnen handbereik! Veel succes!

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.