Skip to main content

Paul van Loon

Partner

Vanuit mijn geboortestad Breda ben ik op 18-jarige leeftijd vertrokken naar Nijmegen om daar wiskunde te gaan studeren. Deze studie werd gevolgd door een promotie aan de Technische Universiteit van Eindhoven (afgerond in 1987). Een mooi moment om te switchen naar Philips Research (software). Daar ben ik 10 jaar bij diverse leuke ontwikkelingen betrokken geweest, zoals de interactieve televisie.

En toen de stap gemaakt naar zelfstandig ondernemer en naar parkeren. Een enorm boeiend onderwerp, dat veel complexer is dan menigeen op het eerste gezicht denkt. Het gaat over geld, over belangen, over emotie, over imago, over communicatie, over keuzes maken. En dus ook over mensen. Ik droom ’s nachts zelden van een ingewikkeld parkeervraagstuk, maar je mag mij er wel altijd voor wakker maken.

Ons team