Skip to main content

Parkeersysteem in Rijswijk

De afgelopen periode hebben collega’s Kay van der Kraan en Dirk Moorees in opdracht van de gemeente Rijswijk gewerkt aan de beleidsevaluatie fiscaal en digitaal parkeren. Het was een intensief traject met deskresearch, parkeerdrukmetingen en ruim 20 interviews met zowel interne als externe stakeholders. 

Dinsdag 25 september jl. heeft het College van B&W de beleidsevaluatie vastgesteld en aangeboden aan de gemeenteraad. Dinsdagavond 2 oktober is de beleidsevaluatie door Empaction gepresenteerd en toegelicht aan de raad. Dit betrof een zogenaamde ‘technische toelichting’. De inhoudelijke behandeling door de gemeenteraad staat voor later in het jaar gepland waarbij ook gelegenheid is voor inspraak.

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.