Skip to main content

Parkeeronderzoek Noordwijkerhout

In opdracht van de gemeente Noordwijkerhout heeft Empaction onderzoek gedaan naar drie verschillende parkeervraagstukken. Allereerst wilde de gemeente inzicht in de parkeersituatie (parkeercapaciteit en parkeerdruk) in en rondom het centrum. Daarnaast hebben we in kaart gebracht welke opties er zijn om de parkeercapaciteit te verruimen, waaronder verruiming openingstijden van de parkeergarages. En tot slot wilde de gemeente de bereikbaarheid van de parkeergarages verbeteren.

De onderzoeken vormden de basis voor ons advies omtrent de parkeersituatie. Empaction trad op als regiehouder inzake het gehele project. Momenteel bekijkt de gemeente Noordwijkerhout hoe ze dit advies kunnen inpassen in het centrumplan.

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.