Skip to main content
Empaction Ontrafelsessie

Ontrafelsessie digitalisering parkeerketen

Op 16 juni jongstleden verzorgden we een ontrafelsessie met thema digitalisering parkeerketen. Gezien de huidige coronarichtlijnen werd de sessie aangeboden via een webinar. 

Presentaties 

Collega Monique Pluijm begeleidde het webinar. Tessa van der Zouwen van de gemeente Breda verzorgde een presentatie over haar ervaringen bij de introductie van de scanauto en zij deelde een aantal praktische tips. Er waren veel vragen en dat leidde tot een prettige discussie. Daarna was het de beurt aan Peter Tinselboer, die vanuit zijn ervaringen in Amsterdam een toelichting gaf. Hij benadrukte het belang van het vaststellen van concrete doelstellingen vooraf, zodat de scantechniek gericht ingezet kan worden. Hij ging verder in op hoe je van de vele beschikbare data bruikbare informatie kunt maken, om zo te komen tot informatiegestuurd werken.

We kijken terug op een zeer geslaagd webinar. Dank aan alle deelnemers voor hun enthousiaste deelname!

Meer weten?

Heeft u een vraagstuk over het digitaliseren van de parkeerketen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via telefoonnummer: 040 -213 78 80.

Projecten van Empaction gerelateerd aan digitale handhaving:

Regelmatig organiseren we vanuit Empaction ontrafelsessies: inhoudelijke en praktisch ingestoken sessies met als doel kennisdeling over een specifiek thema. Wilt u daarbij aanwezig zijn? Volg ons dan op LinkedIn, dan kunt u zich tijdig aanmelden.

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.