Skip to main content
Leiden

Parkeergarage Lammermarkt Leiden

Op 19 april 2017 is de parkeergarage Lammermarkt officieel geopend door wethouder Paul Laudy van de Gemeente Leiden. In 2,5 jaar heeft de combinatie parkeergarages Leiden, Dura Vermeer BESIX gewerkt aan de mooiste ondergrondse parkeergarage van Nederland. Door de vele geleverde inspanningen zijn er nu 525 parkeerplaatsen beschikbaar direct in het centrum van Leiden. Het is een parkeergarage waar de stad Leiden trots op mag zijn. Het kwalititeitsviveau is hoogwaardig met vele technische innovaties. Niet voor niets is de parkeergarage onderscheiden met de ESPA GOLD award.

Empaction is er trots op dat we gedurende de gehele periode hebben meegewerkt aan veel onderdelen van dit mooie project. We zijn onder andere betrokken geweest bij het ontwerp, de keuze van het ‘’interieur’’, de aanbestedingen en implementaties van de directieleveringen als het parkeermanagement systeem, het parkeerbeheer en de signing en verwijzingen in de parkeergarage.

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.