Skip to main content

Kom naar de New Mobility Experience op 26 juni in Rotterdam

Een dag die kennis en inzicht geeft  in Mobility as a Service (MaaS) en deelmobiliteit. In samenwerking met Acquire Publishing en Paul Willems. 

Wat is MaaS?

Door nieuwe technologische ontwikkelingen verandert de wereld van mobiliteit radicaal. Over de gehele wereld praten experts over de mogelijkheden van Mobility as a Service (MaaS). Maar wat is MaaS, een containerbegrip of echt een oplossing? Wat verandert er in de mobiliteit? Welke (vervoers-)bedrijven spelen een actieve rol op de markt? Welke kansen biedt MaaS bij ruimtelijke ontwikkelingen? En welke valkuilen komt u tegen? Tijdens de New Mobility Experience op woensdag 26 juni krijgt u antwoord op al deze vragen en meer.

Voor wie?

Deze dag is bijzonder interessant voor

  1. Beleidsmedewerkers bij gemeenten en adviseurs werkzaam binnen de mobiliteit en stedelijke- en gebiedsontwikkeling
  2. Projectontwikkelaars met ruimtelijke ontwikkelingsopgaven in voorbereiding (binnenstedelijk)
  3. Grote werkgevers met ambities op mobiliteitsbeleid medewerkers, gericht op Human Resource en facilitair managers
  4. Mobiliteitsaanbieders, waarvoor Mobility as a Service impact kan hebben op bedrijfsvoering

Meer informatie of direct aanmelden?

Ga voor meer informatie naar www.newmobilityexperience.nl. Hier kun je je ook aanmelden voor de New Mobility Experience.

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.