Skip to main content

Gratis telefonisch spreekuur

Nu iedereen het advies heeft gekregen om thuis te werken en zoveel mogelijk binnen te blijven, worden de gevolgen van de coronacrisis in het straatbeeld duidelijk zichtbaar. Rustige wegen en lege parkeerterreinen, met de nodige gevolgen voor de uitvoering (beheer en exploitatie), maar ook voor de processen van parkeerbeleid (participatie en besluitvorming). Wat kunnen en moeten we in deze barre tijden nog wel doen?

Telefonisch spreekuur

Wij merken dat zowel gemeenten als ontwikkelaars vragen hebben over parkeren, veelal gerelateerd aan de gevolgen van de coronacrisis. Daar willen we graag waar mogelijk bij helpen. Heeft u vragen over parkeren, gerelateerd aan de gevolgen van de coronacrisis? Maak dan gebruik van het gratis telefonisch spreekuur, van maandag tot en met donderdag, tussen 9:00 en 10:00 uur via telefoonnummer: 040- 213 78 80.

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.