Skip to main content
Hogekwartier

Gemeente Amersfoort: duurzaam mobiliteitsconcept

Vorige week heeft de gemeente Amersfoort de aanbesteding voor een concessie van deelautomobiliteit in de nieuwe wijk Hogekwartier gepubliceerd. Collega’s Sebastiaan Dommeck, Dirk Moorees en Paul Van Loon hebben de aanbesteding voor dit innovatieve project uitgewerkt in opdracht van gemeente Amersfoort (Koert-Jan de Groote, Bob Braak). 

De uitvraag is mede op basis van een oriënterende marktverkenning afgelopen voorjaar geformuleerd. Kernwoorden in de visie van Empaction op deelautomobiliteit zijn: vraag gestuurd, beschikbaarheidsgarantie, interoperabiliteit, flexibiliteit, betaalbaar en opschaalbaar. We zijn benieuwd naar de interesse en het aanbod van de markt. Meer informatie over dit project volgt via Empaction.

Hier vindt u de weblink van gemeente Amersfoort met daarin de publicatie van de uitvraag. Inschrijven kan tot donderdag 22 november om 11.00 uur.

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.