Skip to main content

Empaction verwelkomt nieuwe partner

Per 1 september 2018 treedt Marco de Jong aan als nieuwe partner van Empaction. Marco complementeert hiermee Paul van Loon en Bart van Hussen, de oprichters van Empaction.

Empaction vierde in 2017 haar 15-jarig jubileum. De organisatie is in de laatste jaren gegroeid naar 16 professionals en werkt aan duurzame parkeer- en mobiliteitsoplossingen voor een brede groep klanten. Empaction is verheugd met de komst van Marco. Hiermee zorgen we voor de toekomstbestendigheid van de organisatie en ontwikkelen we deze samen verder.

Smart Cities/Smart Mobility en de Parkeerwereld

Marco de Jong heeft een ruime ervaring in diverse leidinggevende- en adviserende functies. Zijn achtergrond ligt zowel op het gebied van Smart Cities/Smart Mobility als van Parkeren (SKIDATA). Daarvoor was hij werkzaam in de ICT (British Telecom en KPN). Binnen Empaction gaat hij zich met name richten op Business Development.

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.