Skip to main content
Den Bosch

Empaction projectleider digitalisering parkeerproces gemeente ‘s-Hertogenbosch

’s-Hertogenbosch wil een aantrekkelijke woonstad zijn die nieuwe bewoners naar zich toe trekt en huidige bewoners aan zich bindt. Het actief faciliteren en reguleren van het parkeren in de stad draagt bij aan de aantrekkelijkheid van de stad. De eerste stappen met betrekking tot het digitaliseringsproces zijn afgerond en het is nu tijd voor de volgende fase.

Empaction gaat voor de gemeente ’s-Hertogenbosch aan de slag als projectleider voor de complete overgang naar een digitaal parkeerproces. Dit omvat het opzetten en implementeren van een digitale bezoekersregeling, het uitrollen van kentekenparkeren op straat en kentekenhandhaving door middel van scanvoertuigen. Een mooi project en helemaal passend bij de expertise van Empaction.

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.