Skip to main content

Betalen per minuut

Er is een enorm contrast tussen de publieke aandacht voor parkeertarieven en het effect ervan op ons parkeergedrag. Ondanks dat veel gemeenten steeds meer moeite hebben hun parkeerbegroting rond te krijgen, beschouwt iedereen buiten de parkeerwereld parkeren als dé grote melkkoe. Een imago dat de parkeerwereld niet snel kwijtraakt. Het gevolg is, bijvoorbeeld, dat de discussie over betalen met minuut niet gaat over eerlijk betalen, maar vooral over minder betalen. Komt het ooit nog goed met het imago van het betaald parkeren? Klik hier voor het volledige artikel uit de Vexpansie 1, jaargang 27 2013

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.