Skip to main content

Bouw parkeergarage Soestdijkkade

In Leiden ontwikkelt en bouwt aannemer Heijmans parkeergarage Soestdijkkade. Vanuit de lucht is de vordering van de bouw goed zichtbaar. De verwachting is dat de parkeergarage begin 2018 opgeleverd en in gebruik genomen wordt.Het Rijksvastgoedbedrijf doet de koepelgevangenis in Arnhem in de openbare verkoop. In de voorbereidingen is Empaction betrokken geweest om voor de verschillende nieuwe doelen (zoals wonen, werken en/of zorg verlenen) de impact op parkeren te berekenen. Hiervoor hebben we een rekentool ontwikkeld in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf. We zijn dus erg benieuwd naar de plannen van de toekomste eigenaar.

De gemeente Leiden heeft voor de parkeergarage een turnkey koopovereenkomst gesloten met Heijmans. Empaction ondersteunt en adviseert de gemeente bij de ontwikkeling van de parkeergarage. Het parkeermanagementsysteem wordt geleverd en geïnstalleerd door IP Parking en het parkeerbeheer komt in handen van P1.

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.