Skip to main content

Bouw parkeergarage Garenmarkt Leiden bereikt diepste punt

Een jaar geleden stonden we er nog bovenop (zie foto), maar nu is met zijn 18 meter het diepste punt bereikt van parkeergarage Garenmarkt te Leiden. Deze parkeergarage biedt straks plek aan 425 auto’s verdeeld over vijf parkeerlagen. 

Empaction heeft de gemeente Leiden ondersteund bij de voorbereidende- en implementatiefases van de te realiseren parkeergarages Lammermarkt en Garenmarkt. Hierin zijn we werkzaam geweest op een groot aantal vraagstukken, van aanbesteding tot realisatie van de parkeergarages, het parkeermanagementsysteem, het parkeerbeheer en de afbouw en interieur van de parkeergarages.

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.