Skip to main content

Toepassingen kennis over parkeergedrag

Voor het eerst is op een gestructureerde manier de kennis op het gebied van parkeren en gedrag bij elkaar gebracht in een gezamenlijke publicatie van MuConsult en Empaction. Deze publicatie voorziet daarmee in een toenemende behoefte aan kennis over parkeer- en reizigersgedrag om de effectiviteit van maatregelen te vergroten. In de publicatie zijn de bedoelde (en onbedoelde) gedragseffecten van 32 maatregelen beschreven en geven de voorbeelden uit de praktijk inzicht in de toepassing van een bepaalde maatregel. Voor meer informatie over dit project klik hier

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.