Skip to main content

Bart van Hussen

Partner

Als geboren en getogen Eindhovenaar woon ik al mijn hele leven in deze prachtige stad. Een stad die zich de afgelopen jaren sterk heeft ontwikkeld en zich op vele gebieden kan meten met toonaangevende steden in Europa. Niet voor niets is Eindhoven toonaangevend in de wereld van innovatie en techniek.

”Onze droom is om met het team van professionals iets neer te zetten in de wereld van Parkeren.”

Na mijn studie ben ik in 1988 gestart bij MARS, Inc. Een prachtige Amerikaanse onderneming waar ik de lessen van internationale marketing en sales geleerd heb. Na een periode van 13 jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende Europese landen in marketing en sales functies heb ik in 2002 de stap gemaakt naar het zelfstandig ondernemen. Samen met Paul richtte ik in 2002 Empaction op, waar we inmiddels als bedrijf onze sporen verdiend hebben. Parkeren is een gevarieerd en boeiend vakgebied met vele raakvlakken, niet in de laatste plaats speelt techniek en marketing meer en meer een rol. Onze droom is om met het team van professionals iets neer te zetten in de wereld van Parkeren.

Ons team