Aanbesteding parkeerrechtensysteem en digitale bezoekersregeling

Coöperatie ParkeerService ondersteunt gemeenten bij het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van parkeerbeleid. Ze voert het parkeerbeleid van haar leden volledig uit. In haar visie voor 2020 heeft Coöperatie ParkeerService als doel gesteld om optimale service tegen een maatschappelijk verantwoord tarief te verlenen.

 

Multidisciplinaire procesleidersrol

 

Om te komen tot een beheersbaar proces, met meer grip op planning en investeringen, heeft Coöperatie ParkeerService Empaction gevraagd de complete aanbesteding voor het parkeerrechtensysteem en bijbehorende digitale bezoekersregeling te begeleiden. Empaction vervulde een multidisciplinaire proces- en projectleidersrol voor de gehele aanbesteding, inclusief het in- en externe proces. Een dergelijke opgave vraagt om overall coördinatie van de vele diverse activiteiten.

 

Optimale service tegen maatschappelijk verantwoord tarief

 

Livegang staat gepland voor 1 januari 2020. De definitieve gunning is onlangs verleend. Daarmee kan Coöperatie ParkeerService invulling geven aan haar visie: efficiënter parkeerbeheer, meer inzicht door betere rapportages en meer grip op kosten.