Skip to main content

Aanbesteding Brussels Airport Company

De afgelopen maanden heeft Empaction Brussels Airport Company geadviseerd en ondersteund bij de conceptuele ontwikkeling en aanbesteding van een nieuw Parkeer Management Systeem en CCTV-systeem voor het beheer van de 28 niet-openbare parkeerterreinen. Klik hier voor een uitgebreide projectomschrijving. 

De aanbesteding is goedgekeurd door het management en inmiddels gepubliceerd. Naar verwachting zal het aanbestedingstraject eind 4e kwartaal van dit jaar afgerond worden en wordt er een selectie van kandidaten gemaakt. Empaction is er trots op dit traject samen met Brussels Airport Company te mogen doorlopen.

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.