Skip to main content
Hogekwartier

Nieuwe wijk Hogekwartier Amersfoort: van idee tot implementatie deelautomobiliteit

Empaction heeft in oktober 2018 de aanbesteding uitgewerkt en namens de gemeente Amersfoort gepubliceerd voor een concessie van deelautomobiliteit in de nieuwe wijk Hogekwartier. De uitvraag is mede op basis van een oriënterende marktverkenning geformuleerd. Kernwoorden in de visie van Empaction op deelautomobiliteit zijn: vraag gestuurd, beschikbaarheidsgarantie, interoperabiliteit, flexibiliteit, betaalbaar en opschaalbaar. 

Mobiliteitsfabriek

In januari 2019 is de aanbesteding gegund aan de Mobiliteitsfabriek. Een dienstverlener die een totaal vervoersconcept aanbiedt, met flexibiliteit en beschikbaarheidsgarantie. In een artikel in het AD licht Peter Rossewij van de Mobiliteitsfabriek hun concept toe.

Empaction begeleidt tevens de implementatie vanuit de opdrachtgever. Een mooi project waarmee we van idee tot uitvoering samen met de gemeente aan het optrekken zijn.

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.