Skip to main content

Empaction verwelkomt twee nieuwe collega’s!

Het team van Empaction is versterkt met de komst van twee nieuwe collega’s: Derk van Achterberg en Lotte de Groot

Derk is in 2017 afgestudeerd en is nu ruim twee jaar werkzaam in de mobiliteitswerereld. Namens Syndesmo en &Morgen heeft hij in verschillende functies veel ervaring mogen opdoen binnen uiteenlopende mobiliteitsopdrachten. Het bovenliggende doel was echter iedere keer hetzelfde: organisaties of overheden ondersteunen in een slimmere en duurzamere mobiliteit. Bij Empaction gaat hij zich inzetten om overheden het hoofd te bieden aan vraagstukken met betrekking tot ruimte en mobiliteit.

Lotte is in 2019 afgestudeerd aan Avans Hogeschool in Den Bosch, waar ze de opleiding Business Innnovation volgde. Zij gaat bij Empaction aan de slag als trainee en zal zich voornamelijk bezighouden met marktonderzoek.

Wij heten Derk en Lotte van harte welkom en wensen hen beide veel plezier en succes in hun nieuwe baan!

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.