Skip to main content

Empaction verwelkomt nieuwe collega!

Het team van Empaction is versterkt met de komst van nieuwe collega Roel Meijs. Roel is in 2014 afgestudeerd aan de BUas en begon zijn carrière als adviseur verkeer en parkeren bij een adviesbureau dat ruimtelijke ontwikkelingen tot stand brengt. Daar werkte hij vaak samen met projectontwikkelaars om de verkeer- en parkeersituatie voor nieuw te ontwikkelen projecten goed en veilig te borgen. Van het onderzoeken naar de doorstroming van verkeer, verkeersveiligheid en een gedegen parkeersituatie, gaat hij zich binnen Empaction op dit laatste aspect, parkeren, specialiseren. Wij heten Roel van harte welkom en wensen hem veel succes en plezier in zijn nieuwe baan!

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.