Skip to main content

Empaction verkent nut en noodzaak uitbreiding parkeercapaciteit binnenstad Gorinchem

De parkeerdruk in het centrum van Gorinchem is relatief hoog. In 2018 is nieuw parkeerbeleid vastgesteld om met de huidige beschikbare capaciteit de parkeerdruk beter te verdelen over de binnenstad.

Nut en noodzaak uitbreiding parkeercapaciteit

Op de niet al te lange termijn lijkt er echter behoefte aan extra parkeercapaciteit om de bereikbaarheid en leefbaarheid van de binnenstad van Gorinchem ook in de toekomst te waarborgen. Empaction is gevraagd om de nut en noodzaak te verkennen voor de uitbreiding van parkeercapaciteit in de binnenstad van Gorinchem.

Voorbereiding voor het opstellen van een parkeervisie

Daarnaast heeft de gemeente de behoefte om de parkeervisie op de binnenstad van de gemeente Gorinchem te actualiseren. Het betrekken van de stad bij dit proces is zeer van belang. In ieder geval om draagvlak voor de parkeervisie te verkrijgen. Uitgangspunt is om hiervoor één review panel in te zetten.

Paper inzet review panels bij parkeeroverlast in woonwijken

Empaction heeft een paper opgesteld over de inzet van Review Panels bij parkeeroverlast in woonwijken. Wilt u deze paper ontvangen? Stuur dan een mail naar: info@empaction.nl of neem telefonisch contact op via: 040-213 78 80.

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.

Projecten bekijken
Wij publiceren regelmatig over de unieke, interessante en vernieuwende projecten die wij als Empaction draaien. Je kunt onze projecten hier inzien.