Skip to main content

Regio Utrecht

In het kader van de Korte Termijn Aanpak heeft de regio Utrecht (Programma Goedopweg) Empaction gevraagd een plan van aanpak uit te werken, om de thema’s parkeren en deelmobiliteit in het programma op te nemen.

In het Programma Goedopweg (GOW) werken meerdere overheden en werkgevers samen om de regio midden Nederland bereikbaar te houden. Het betreft de provincie en gemeente Utrecht, de gemeente Amersfoort, de gemeente Nieuwegein, Rijkswaterstaat, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de U15. Om deze samenwerking inhoudelijk vorm te geven is een brede verkenning gestart onder de moederorganisaties. Met deze verkenning wordt inzichtelijk gemaakt waar de uitdagingen en kansen liggen om de komende jaren samen de bereikbaarheid, leefbaarheid en vitaliteit in de regio op peil te houden of te verbeteren.

Empaction focust zich hierbij op het thema Parkeren en Deelauto’s. Daarnaast brachten we  een adviesrapport uit waarin doelstellingen, ervaringen en ontwikkelingen in parkeren, een plan van aanpak, samenhang met andere thema’s en daaruit voortvloeiende projecten bij de moederorganisaties beschreven worden.

Meer weten? Meer lezen?

Contact opnemen
Heb je ook behoefte aan inhoudelijke expertise bij een parkeer- en mobiliteitsvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Als onafhankelijk en no-nonsenseadviesbureau ontrafelen wij dergelijke kwesties als geen ander. Je kunt ons bereiken via 040-213 78 80, of stuur een e-mail naar info@empaction.nl.