Empaction viert jubileumjaar

2022 is een bijzonder jaartal voor ons. We bestaan dit jaar namelijk 20 jaar! En zijn daarmee het oudste parkeeradviesbureau van Nederland. Omdat we deze feestelijke mijlpaal niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan vieren we onze verjaardag – een jaar lang – samen met jou. Met mooie verhalen, video’s, jubileumactiviteiten en meer.

‘Tijd om samen een nóg grotere slag te slaan’

Het is topdrukte in parkeer- en mobiliteitsland. Want de op handen zijnde parkeer- en mobiliteitstransitie levert vele nieuwe vraagstukken en breinbrekers op. Adviesbureau Empaction weet met 20 jaar ervaring in het vak wel van wanten met wat turbulentie. Voormannen Bart van Hussen en Marco de Jong blikken op twee decennia terug en kijken vooruit.

Lees artikel

Lancering nieuwe website

Ter gelegenheid van ons 20-jarig bestaan lanceren we onder meer een nieuwe website. En die is gebruiksvriendelijker, responsiever, overzichtelijker en sneller dan ooit. Met nog meer focus, een aangescherpte positionering én een nieuwe uitstraling zijn we klaar voor de volgende 20 jaar. De toekomst is bereikbaar. Ónze toekomst is bereikbaar.

Bekijk video