Skip to main content

Parkeer- en mobiliteitsconsultant (junior) die de toekomst bereikbaar wilt houden

32 – 40 uur

Kom je net uit de collegebanken gerold en ben je klaar voor het échte werk? Is jouw ideale baan vinden lastig, omdat je jong en kneedbaar moet zijn, maar overal ook 300 jaar ervaring nodig hebt? Wil je maatschappelijk bezig zijn en de toekomst bereikbaar houden? Wij zijn op zoek naar jou!

Wij van Empaction –  het leukste en meest dynamische adviesbureau van Nederland – zijn op zoek naar meerdere junior parkeer- en mobiliteitsconsultants. We vragen niet om oneindige werkervaring, onmogelijke titels of onnodige skills op je cv. Wat wij zoeken is vooral gedrevenheid en de wil om het parkeer- en mobiliteitsvak te leren. En daar krijg je op jouw beurt dan weer een inspirerende, uitdagende werkplek en grenzeloze ervaring binnen ons vakgebied voor terug. Bij ons laat je zien wat je waard bent zonder betutteld of al te veel bij het handje genomen te worden. Kortom: een fijne startplek!

Dit zijn wij

Empaction bestaat uit gedreven professionals; vrouwen, mannen, junioren en senioren. Allemaal met een andere achtergrond. Maar hoe verschillend onze wegen ook waren, samen vormen we één team en werken we voor de Champions League als het gaat om parkeer- en mobiliteitsprojecten in Nederland en België. Wil je meer lezen over een aantal prestigieuze, unieke en interessante projecten die wij als Empaction draaien? Neem dan eens hier een kijkje.

Ons kantoor is gevestigd in het voormalig gemeentehuis van Stratum: een prachtige, stijlvolle werkomgeving in hartje Eindhoven. We zijn goed bereikbaar met het ov en per (deel)auto/scooter/fiets. We zitten al 20 jaar in het parkeervak; met deze bak aan kennis en ervaring zijn we het oudste parkeeradviesbureau van Nederland. Empaction staat voor empathie en actie. Een positieve verbinding tussen collega’s waar op een natuurlijke manier kennisdeling en sparring plaatsvindt, vinden wij uiterst belangrijk.

We organiseren kennisdagen en kantooroverleggen waarbij we onderling, met marktpartijen en klanten vakinhoudelijk de diepte zoeken. Maar ook hebben we, zeker net zo belangrijk, simpelweg tijd voor en lol met elkaar door middel van ‘koffieautomaatgesprekken’, kantoorborrels en studiereisjes. Onze waardering voor collega’s steken wij niet onder stoelen of banken. Regelmatig een leuke verrassing in de brievenbus of op kantoor horen daarbij.

Heb jij de drive? Dan durven we met zekerheid te stellen: met een beetje liefde, aandacht en zo nu en dan een sterke bak koffie groei jij binnen no-time uit tot de parkeer- en mobiliteitsexpert waar wij en onze klanten naar op zoek zijn!

Dit zoeken we

 • Je hebt een hbo of wo-studie (bijna) afgerond.
 • Je bent gedreven om je in te zetten voor actuele, toekomstgerichte, maatschappelijke vraagstukken.
 • Je bent leergierig en proactief.
 • Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken.
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt goede ideeën en bent niet bang om ze te laten horen.
 • Je vindt het interessant om voor diverse opdrachtgevers, op diverse locaties in Nederland te werken.

Dit bieden we

 • Leren van de leukste, meest kundige en gepassioneerde collega’s in het werkveld.
 • We leiden je op tot een volwaardig adviseur.
 • We bieden je een overvloed aan uitdagende mobiliteits- en parkeervraagstukken.
 • Een afwisselende baan met (op den duur) veel verantwoordelijkheden.
 • Volop ruimte voor eigen creativiteit en inventiviteit.
 • Passende arbeidsvoorwaarden en groeimogelijkheden.
 • Mogelijkheden te over om relevante evenementen bij te wonen en cursussen en trainingen te volgen.
 • Een informele, open, sympathieke en kennisgedreven bedrijfscultuur.

Een baan die het verschil maakt

De komende 10 jaar moeten er zo’n 1.000.000 woningen in Nederland bijkomen. De woningbouwopgave moet voor een groot deel binnenstedelijk worden opgelost. Maar hoe houden we steden daarbij bereikbaar maar ook leefbaar en aantrekkelijk? Deze verdichtingsopgave is een van de grootste uitdagingen van ons land. Niet gek dus dat er een speciale Minister voor Wonen is. Als belangrijke sleutel voor een passende oplossing wordt keer op keer gekeken naar een vernieuwde aanpak van parkeren en (deel)mobiliteit. En dat is nu precies waar je als consultant van Empaction het verschil maakt.

Als mobiliteit- en parkeerconsultant ontrafel je vraagstukken, weeg je zorgvuldig de tegengestelde belangen en bedenk je duurzame oplossingen om gemeenten, provincies, vastgoedontwikkelaars, luchthavens, ziekenhuizen en andere opdrachtgevers verder te helpen. Ieder project doe je met één of meerdere ervaren collega’s. Een greep uit projectwerkzaamheden van Empaction:

 • Het opstellen, bestuurlijk vaststellen en/of implementeren van parkeer- en (deel)mobiliteitbeleid
 • Het opstellen van een mobiliteitsplan
 • Het opstellen en vaststellen van een nota parkeernormen met een mobiliteitsfonds
 • Het organiseren en succesvol uitvoeren van een participatieproces
 • Het opstellen en implementeren van een vergunningensysteem voor deelmobiliteitsaanbieders
  (auto, scooter, bakfiets, fiets, step, etc.)
 • Het sluiten van allianties of samenwerkingen met deelvervoeraanbieders
  (‘de ICT/App‘kant en/of ‘de wielen’)
 • Het begeleiden van een inkoop en/of implementatieproces
  (b.v. van een nieuwe parkeergarage of mobiliteitshub, pollers of camerasystemen t.b.v. een autoluwe binnenstad, een Parkeer Management Systeem of Vergunningensysteem)

Solliciteren = bellen!

Om onze groei in opdrachten bij te houden zoeken we meerdere praktische, voortvarende nieuwe teamleden. Heb jij interesse in de functie van junior parkeer- en mobiliteitsexpert? Dan mag je die zorgvuldig samengestelde motivatiebrief achterwege laten. Neem in plaats daarvan meteen contact op met Marco de Jong. Want eerlijk is eerlijk: een spontaan gesprek zegt natuurlijk veel meer over jou (en ons) dan wat gewogen woorden op papier. Marco kan je alles over de functie vertellen en al jouw prangende vragen beantwoorden. En bij een goede eerste indruk plannen we meteen een kennismakingsgesprek met je in. Je kunt Marco bereiken via 06 249 108 90. Onder die sneltoets dus, en bellen maar! Toch liever mailen? Dat kan naar info@empaction.nl. Tot horens!